Over WordPress & Coffee

WordPress & Coffee is een enthousiast team gespecialiseerd in WordPress. Wij zijn naast echte liefhebbers van WordPress ook liefhebbers van een lekkere kop koffie. Tijdens het bouwen van WordPress websites worden we dan ook altijd ondersteund door een lekkere kop koffie. De website is opgezet door ons enthousiasme voor het platform WordPress. Doordat een groot deel van de websites op internet worden ondersteund worden door WordPress willen wij graag mensen verder helpen met hun eigen WordPress website.

De tutorials van WordPress & Coffee

Al onze WordPress tutorials zijn door specialisten geschreven en helpen dagelijks mensen met het bouwen of uitbreiden van hun website. Doordat in de WordPress tutorials alles stap voor stap wordt beschreven aan de hand van tekst en afbeeldingen, hoef jezelf geen specialist te zijn om toch een mooie WordPress website te bouwen. Dit maakt het voor iedereen de moeite waard zijn of haar eigen WordPress website te gaan maken.

Als je toch vast loopt in een van onze tutorials of mis je een tutorial op onze website? Laat het ons gerust weten en stuur ons een berichtje via het contactformulier. We proberen je vraag dan zo snel mogelijk te beantwoorden. Wanneer er nieuwe tutorials worden aangevraagd gaan we beoordelen of we hiervoor een nieuwe tutorial gaan schrijven.

Uw website uitbesteden aan WordPress & Coffee

Wanneer je graag extra hulp bij jouw WordPress website ontvangt of een geheel nieuwe website wilt laten bouwen? Dan staan wij van WordPress & Coffee voor je klaar. We zijn er voor de puntjes op de i of om jouw website compleet vanaf begin af aan te bouwen. Zo hebben wij al veel op maat gemaakte WordPress websites gebouwd.

Vraag vrijblijvend een aanvraag aan via het contactformulier. We zullen je aanvraag zo snel mogelijk beantwoorden. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij ook voor jou de op maat gemaakte website maken die je voor ogen hebt.